Tgrt Haber
15 Ağustos 2021 12:53

Selde yaşadıklarını ağlayarak anlattı: Eşimle helalleşip ecelimizi bekledik

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak sonrası yaşanan selden eşiyle çatıya çıkarak kurtulan Mustafa Kemal Ünal, suların yükselmeye başladığını görünce eşiyle helalleştiği o anları gözyaşlarıyla anlattı.

Selde yaşadıklarını ağlayarak anlattı: Eşimle helalleşip ecelimizi bekledik
sel,,zafer köyü,,bartın,

Bartın'da selden en fazla zararı Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesine bağlı Zafer köyü gördü. Bu köyde ikamet eden Mustafa Kemal Ünal, eşiyle birlikte evinin çatısına çıkarak canını zor kurtardı.

"EŞİMLE HELALLEŞİP ÖLMEYİ BEKLEDİK"

O korku dolu anları gözyaşları içinde anlatan Ünal “Su, birinci katın penceresine kadar geldi. Eşimle çatıya çıktık. Yardım edecek kimse yoktu. Bir Allah'ımız vardı, çaresizce yalvardık. Gözümün önünde arabalar, kamyonlar sele kapılıp gitti. Elimi uzatsam arabalara dokunabilirdim. Ev yıkılsa kurtuluşumuz yoktu. Eşimle helalleşip ölmeyi bekledik. Sonra dere üzerindeki köprüler yıkılınca sular azaldı. Evin girişindeki merdivenin önüne üç metrelik yığıntı oluştu. Bu yüzden dışarı çıkamadık. İmdadımıza devlet yetişti. Allah razı olsun, nankörlük yapmamak lazım. Ekipler bizim için canla başla çalıştı. İnşallah böyle bir afeti bir daha yaşamayız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...