Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2021 12:00

Selde yıkılan binanın müteahhidi hakkında gözaltı kararı

İnebolu Başsavcılığı yetkililerince yapılan yazılı açıklamada, Kastamonu'dak sel felaketinde yıkılan bir binanın müteahhidi hakkında gözaltı kararı verildiği duyuruldu.

Selde yıkılan binanın müteahhidi hakkında gözaltı kararı
kastamonu,sel,bina,müteahhit,gözaltı

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardıdnan bölgede ölü sayısı artmaya devam ederken afet sırasında yıkılan binalardan bir tanesinin müteahhidi hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerince, konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca İnebolu, Bozkurt, Abana ve Küre ilçelerinde 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılacak teknik inceleme ve bilirkişi raporları doğrultusunda gereğine tevessül edilecek olup yıkılan bir binanın müteahhidi hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Ayrıca ölen vatandaşlarımızın kimlik tespit çalışmaları ile ölü muayene ve otopsi işlemleri de devam etmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...