Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ağustos 2021 16:58

Selde yıkılan Bozkurt'taki binanın müteahhidine gözaltı

Son dakika haberi: Kastamonu Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken ve şimdiye kadar 12 kişiye mezar olan Ölçer Apartmanın müteahhidi Mehmet Özkan, İstanbul Esenyurt’ta gözaltına alındı.

Selde yıkılan Bozkurt'taki binanın müteahhidine gözaltı
Ölçer Apartmanı,Sel felaketi,Kastamonu,Batı Karadeniz

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Özkan gözaltına alındı.

12 KİŞİYE MEZAR OLDU!

Selin vurduğu Bozkurt'ta Ezine Çayı kenarında bulunan 8 katlı Ölçer Apartmanı yıkıldı. Binanın yıkılmasıyla birlikte kaybolan çok sayıda kişiden şimdiye kadar ikizler Kerem Ali ve Ayşe Miray Özdoğan (7) ile İclal Yücel'in (12) cansız bedenine ulaşıldı.

Selde yıkılan Bozkurt'taki binanın müteahhidine gözaltı

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 11 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Ölçer Apartmanı'nı 3 yıl önce yapan müteahhit Mehmet Özkan hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.  Sel felaketinin ardından ilçeden ayrılan Mehmte Özkan, bugün İstanbul Esenyurt'ta polis ekiplerince gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...