Tgrt Haber
02 Temmuz 2022 17:00 - Güncelleme : 02 Temmuz 2022 17:11

Annesinin elinden kaydı, ölümden döndü: Sele kapılan çocuğu esnaf kurtardı

Şiddetli yağış Ankara’da birçok noktada su baskınlarının olmasına neden oldu. Aşırı yağışlardan en çok etkilenen Keçiören ilçesinde sele kapılan çocuğu çevredeki esnaf kurtardı. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ankara,keçiören,sel

Ankara’da aşırı yağış hayatı olumsuz etkiledi, yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı. Keçiören ilçesinde annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk da sele kapıldı, ölümden döndü. Korku dolu anlar kameralara böyle yansıdı.

Başkent’te yaklaşık olarak 1,5 aydır etkisini gösteren yağmur vatandaşların zor anlar yaşamasına sebep oldu. Selin biriktiği esnada karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne ve iki çocuğu akıntıya kapıldı.

ANNESİNİN ELİNDEN SELE KAPILDI

O sırada seyir halinde olan sürücü, kendi arabasıyla suyun hızını kesmek için anne ve çocuğunun önüne arabasını park etti. Ancak güçlü akıntıya karşı koyamayan küçük çocuk, annesinin elinden kayarak selde sürüklenmeye başladı.

ANNESİNİN ELİNDEN KAYAN ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Sele karşı hazırlık yaptıkları sırada bir anne ve iki çocuğunun karşı tarafa geçmeye çalıştığını gördüğünü belirten esnaf Mehmet Sinan Soybaşı, “Karşı tarafa geçerken o anlık aracın biri park etti ve suyun hızını kesmeye çalıştı. Suyun hızını kesemedi. Kadın o panik haliyle çocuğun biri elinden kaydı, kurtuldu, suya kapıldı. Ben görünce koştum, sudan aldım çocuğu. Annesiyle beraber arabaya bindirdim, gönderdim” diye konuştu.

Annesinin elinden kaydı, ölümden döndü: Sele kapılan çocuğu esnaf kurtardıEsnaf Mehmet Sinan Soybaşı

Annesinin elinden kayan ve sel suyunda sürüklenen çocuk, çevrede bulunan bölge esnafı tarafından fark edilerek son anda kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...