Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 May 2014 00:08

Sele kapılan polisler böyle kurtarıldı

Karaman'da aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle karayolunda mahsur kalan araçlara yardım için bölgeye gittiği sırada sele kapılan polis ekibi, aracın camından çıkartılarak kurtarıldı.

Sele kapılan polisler böyle kurtarıldı
karaman,polis,sel,yağmur,GÜNCEL haberleri,GÜNCEL

Olay, akşam saatlerinde Karaman-Ereğli Karayolu'nun Organize Sanayi Bölgesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle bazı araçların yolda biriken suda kaldığı polise bildirildi. Su birikintisi olan yere kontrol etmesi için Karaman-Ereğli karayolunda görevli Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekip yönlendirildi. Bölgeye giden ekip, seyir halindeyken biranda sele kapıldı. Sel nedeniyle araç içerisinde mahsur kalan 2 polis memuru hemen yardım istedi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve itfaiye ekibi sevk edildi. İki polis memuru, içi suyla dolmaya başlayan araçtan çevreden yetişen vatandaşlar ve olay yerine gelen ekipler tarafından aracın camından çıkarılarak kurtarıldı. Sel nedeniyle 2 saat ulaşıma kapanan Karaman-Ereğli Karayolu itfaiye ekipleri ile Organize Sanayi Bölgesi'ne ait iş makinelerinin yardımıyla tekrar açıldı. İçi su dolarak arızalanan polis ekip arabası ise çekici ile olay yerinden çekildi. Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de olay yerine giderek bilgi aldı. Yolda kala diğer araçlar da yolun kenarına çekildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...