Tgrt Haber
07 Mart 2017 10:08

Şemsiye açıp kaçan PKK'lılar F-16'ya yakalandı, 4 terörist öldürüldü

Lice'de devam eden operasyonda insansız hava aracına (İHA) yakalanmamak için şemsiye kullanan 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Şemsiye açıp kaçan PKK'lılar F-16'ya yakalandı, 4 terörist öldürüldü
şemsiye, pkk, hava operasyonu,

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında devam eden operasyonda insansız hava aracına (İHA) yakalanmamak için şemsiye kullanan ve dere yatağından kaçmaya çalışan 4 PKK'lı terörist, F-16 savaş uçağı tarafından etkisiz hale getirildi. Diyarbakır'ın Lice ilçesinin kuzeyi ile Bingöl'ün Genç ilçesi arasında kalan bölgedeki 18 köyde dün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürüyor.

7 bin güvenlik personeli, 17 helikopter ve çok sayıda zırhlı aracın katılımıyla devam eden operasyona bugün F-16 savaş uçakları da destek verdi. Bölgede, insansız hava araçlarına yakalanmamak için şemsiye kullanan ve dere yatağından kaçmaya çalışan 4 teröristi tespit eden savaş uçakları, teröristlerin bulunduğu alanı bombaladı. Bombardımanda 4 terörist de etkisiz hale getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...