Tgrt Haber
14 Temmuz 2014 20:23

Serinlemek için girdiği göl sonu oldu

Kahramanmaraş'ta serinlemek için baraj gölüne giren genç, boğularak hayatını kaybetti. Gencin cesedi, dalgıçlar tarafından bulundu.

Serinlemek için girdiği göl sonu oldu
kahramanmaraş, boğulma, baraj gölü, sır barajı, Kızılseki Mahallesi, Mustafa Bal, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

Alınan bilgilere göre, olay, akşam saatlerinde Kızılseki Mahallesinde bulunan Sır Barajı mevkinde meydana geldi. 14 yaşındaki Mustafa Bal serinlemek için baraj gölüne girdi. Mustafa Bal biranda suda kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Kahramanmaraş İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama-Kurtarma timi bir saatlik çalışma neticesinde Mustafa Bal'ın cansız bedenine ulaştı. Olay yerinde hazır bulunan 112 sağlık ekipleri tarafından uzun süre hayata döndürme çalışmaları ise sonuç vermedi. Mustafa Dal'ın ani ölüm haberi ailesi ve sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Yetkililer, vatandaşlarımızın yüzme ve serinleme ihtiyaçlarını baraj, gölet ve akarsularda değil, güvenlik tedbirlerinin alındığı yüme havuzlarında karşılamalarını belirterek, baraj göllerinin tehlikelerine dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...