Tgrt Haber
03 Ocak 2014 09:10

Sevan Nişanyan cezaevine teslim oldu

Şirince'de SİT alanına ev yaptığı ve mühür bozduğu iddiasıyla yargılandığı iki ayrı davada toplam 4 yıl hapis cezası alan Nişanyan, Torbalı Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu.

Sevan Nişanyan cezaevine teslim oldu
şirince, sevan nişanyan, cezaevine teslim oldu,

Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde, SİT alanına ev yaptığı ve mühür bozduğu iddiasıyla yargılandığı iki ayrı davada toplam 4 yıl hapis cezasına çarptırılan yazar ve dilbilimci Sevan Nişanyan, cezasını çekeceği Torbalı Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim oldu. Alınan bilgiye göre, mühür bozduğu ve Şirince köyünde SİT alanına ev yaptığı iddiasıyla yargılandığı iki ayrı davada toplam 4 yıl hapis cezasına çarptırılan ve aldığı cezalar Yargıtayca onanan Nişanyan, Torbalı Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu. Nişanyan'ın, "mükerrirlere özgü infaz rejimi"ne tabi olması nedeniyle 3 yıl hapis yatacağı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...