Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2022 15:01 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 15:39

Sevil Kutlu cinayetinde tüyler ürperten detay: Öldürdükten sonra valize koyup Kayseri'ye getirmiş

Kayseri'de 2020'den bu yana kayıp olarak aranan ve geçtiğimiz aylarda öldürüldüğü ortaya çıkan Sevil Kutlu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Talihsiz kadının Afyonkarahisar'da öldürüldükten sonra bir valize konularak Kayseri'ye getirildiği öğrenildi. Ayrıca, katil zanlısı Yakup K. gözaltındaki ifadesinde, Sevil Kutlu'yu öldürdükten sonra gömdüğünü ve hayvanların yok etmesi için tekrar çıkardığını itiraf etmişti.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sevil Kutlu cinayetinde tüyler ürperten detay: Öldürdükten sonra valize koyup Kayseri'ye getirmiş
Sevil Kutlu,Müge Anlı,cinayet,Yakup K.

Kayseri'de 2020 yılından bu yana kayıp olarak aranan bir çocuk annesi 24 yaşındaki Sevil Kutlu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Müge Anlı'da da gündeme gelen olayda, cinayetin ayrıntıları ise tüyler ürpertmişti.

Anılan programda Sevil Kutlu'nun eski sevgilisi olduğu öğrenilen Yakup K.'nin şüpheli konuşmaları sonrası Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yusuf K.'yi gözaltına aldı. İfadesinde talihsiz kadını öldürdüğünü itiraf eden Yakup K., Kutlu'yu öldürüp gmdüğünü ve yırtıcı hayvanların yok etmesi için İncesu ilçesine bağlı Tahirinli mahallesi yakınlarındaki bir vadiye koyduğunu itiraf etti.

DİDİK DİDİK ARANDI

İtiraf üzerine bölge didik didik aranırken ilk olarak toprağa gömülü çene kemiği bulundu. Detaylı arama sonucu ise farklı mesafelerde insana ait olduğu değerlendirilen çok sayıda kemik parçası bulundu. Bulunan kemikler bir araya getirilerek incelemeye alındı.

Sevil Kutlu cinayetinde tüyler ürperten detay: Öldürdükten sonra valize koyup Kayseri'ye getirmiş

VALİZE KOYUP KAYSERİ'YE GETİRMİŞ

Korkunç cinayette ortaya çıkan yeni ayrıntılar da adeta tüyler ürpertti. Katil zanlısı Yakup K.'nın Sevil Kutlu ile Afyonkarahisar'da buluştuktan sonra cinayeti işlediği, ardından da Kutlu'nun cesedini valize koyup Kayseri'ye getirdiği öğrenildi.

Öte yandan, olayın ardından gözaltına alınan Yakup K.'nın yanı sıra babası A.K. ve eşi R.K. tutuklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...