Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2021 15:47

Sezer Öztürk'ün vukuatları bitmiyor: Yumruk yumruğa kavga, baltayla adam yaralama...

Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarda forma giyen eski futbolcu Sezer Öztürk, trafikte bir kişiyi öldürdüğü ve 4 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla polis tarafından aranırken Öztürk'ün tek vukuatının bu olmadığı öğrenildi. Dana önce takım kaptanı ile yumruk yumruğa kavga eden futbolcunun bir kez de baltayla adam yaraladığı ortaya çıktı.

Sezer Öztürk'ün vukuatları bitmiyor: Yumruk yumruğa kavga, baltayla adam yaralama...
sezer özztürk,trafik,cinayet,balta

İstanbul Sancaktepe’de 19 Eylül 2021 tarihinde trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere kurşun yağdırarak 1 kişinin ölmesine ve 4 kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla adını duyuran eski futbolcu Sezer Öztürk'ün yeni vukuatları ortaya çıktı.

‘Kasten öldürme’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında aranan Öztürk'ün silahından çıkan kurşunlaın hedefi olan Halil İbrahim Scholten hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Bunun üzerine cinayet suçlamasuıyla aranan şüpheli eski futbolcunun suç dosyası kabarık çıktı. 

BEŞİKTAŞ KAPTANIYLA YUMRUKLU KAVGA

2013'te Beşiktaş'ta forma giymek için takım ile anlaşan ancak kısa bir süre sonra o esnada takım kaptanı olan İbrahim Toraman ile yumruk yumruğa kavga eden Öztürk, kısa süre sonra Beşiktaş'tan gönderildi. 

BAR KAVGASINDA BIÇAKLANDI

2014 yılında ise eğlenmek için gittiği bir barda çıkan kavgada bıçaklanarak yaralanan Öztürk, tedavisinin ardından sağlığına kavuştu.

HUSUMET BESLEYİP İNTİKAM ALDI

Bar kavgasından 2 yıl sonra yine rahat durmayan Öztürk, bu kez de Almanya'da bir kişiye baltayla saldırdı.

Alman polisi tarafından hakkında arama kararı çıkartılan ancak daha sonra serbest bırakılan eski futbolcu, 2016 yılında baltayla saldırdığı kişinin 2014'te kendisini bıçaklayan kiş olduğunu ve o dönemden beri husumet beslediği kişiden bu şekilde intikam aldığını ifade etti. 

SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?

3 Kasım 1985'te Almanya Velbert'te doğan Sezer Öztürk, Almanya'da Karslı bir işçi ailesinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Burada üçüncü nesil Türk olarak Türklerin yoğun yaşadığı bir kasaba olan Velbert'de büyüdü.

Çocuk yaşta burada Türkler tarafından kurulmuş Türkgücü Velbert altyapısında futbola başladı. Büyük kabiliyeti hemen fark edildi ve sırasıyla SSVg Velbert, TVD Velbert ve Rot-Weiss Essen'nın altyapılarına transfer oldu.

Daha sonra çeşitli takımlarda forma giyen Öztürk, 2015 yılında futbolu bıraktı.

Sezer Öztürk, şike davası kapsamında 3 Temmuz 2011 tarihinde "Şike yapmak" iddiasıyla gözaltına alındı. Daha sonra savcılık tarafından ifadesi alınan Öztürk, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...