Tgrt Haber
05 Ağustos 2015 11:48

Şezlong kavgası cinayetle bitti

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Koru Mahallesi'nde bölgedeki plajlara şezlong ve şemsiye kiralayan Mehmet Öztürk, aynı işi yapan bir başka kişi ve onun arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Şezlong kavgası cinayetle bitti
Yalova, Çınarcık, cinayet,

 Kanlı olay önceki gece yarısı yaşandı. Bölgedeki plajlarda şezlong ve şemsiye kiraladığı öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Mehmet Öztürk (33), iddiaya göre aynı işi yaptığı belirtilen Ender G. (42) ile iş rekabeti nedeniyle tartıştı.
Tartışma sonucu Öztürk'ü karın kısmından bıçakladığı ileri sürülen Ender G. ile yanında bulunduğu öne sürülen arkadaşı kayıplara karışırken, hastaneye gitmek için aracına binen Öztürk hareket ettiremediği aracında hayatını kaybetti.
İki şüphelinin olaydan bir süre sonra Çınarcık Devlet Hastanesi'ne giderek ismini verdikleri Öztürk'ün durumunu sordukları ve öldüğünü öğrendikten sonra da kaçtıkları belirlendi. Polis, olayla ilgili iki zanlıdan ismi açıklanmayan birini gözaltına alırken Ender G.'nin arandığı belirtildi.
Öte yandan bölgede yaşayan vatandaşlar sahillerde pek çok kişinin denetimsiz bir şekilde şezlong, şemsiye kiralayıp, otoparkçı gibi yol kenarlarında para topladığını, çevreye korku saldıklarını ve bu kişilerin ya denetim altına alınmalarını ya da men edilmeleri gerektiğini söylediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...