Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Nisan 2016 19:06

Sıcak hava Adana'da termometreleri bozdu

Hava sıcaklığının 31 derece olduğu Adana’da sıcaktan bunalan vatandaşlar yeşil alanlarda baharın keyfini çıkardı. Kentteki aşırı sıcaklardan termometreler arızalandı.

Sıcak hava Adana'da termometreleri bozdu
sıcak hava, termometre,

Adana’da aşırı sıcaklar nedeniyle bozulan birçok termometre ise bakıma alındı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bir hafta boyunca Adana'da hava sıcaklığının 27-30 derece arasında değişeceğini açıkladı. Kent halkı, mevsim normallerinin üzerinde seyreden bir sıcaklıkta güne uyandı. Öğle saatlerinde termometreler hava sıcaklığını 31 derece olarak ölçtü.Hava sıcaklığının yükseldiği zamanlarda çok yüksek dereceler gösteren Atatürk Parkı, Sanatçılar Parkı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndaki termometrelerin bakıma alındığı öğrenildi.Sıcaktan bunalan vatandaşlar aileleriyle yeşil alanlara akın etti. Ağaç gölgesinde uyuyan vatandaşlar dikkat çekerken, kimi vatandaşlar da aileleriyle güzel havanın tadını çıkarttı.
 
Kente İstanbul’dan gelen bir genç kız, Adana'nın sıcağıyla ilgili soruya, "Ben buranın yabancısıyım" diyerek cevap vermekten kaçındı. Bazı gençler de, Adana’da yaşayan vatandaşlara sabır diledi.  Ağaç gölgesinde dinlenen bir başka vatandaş ise Adana’nın yıllardır sıcak bir memleket olduğunu belirterek “Sıcaktan memnunuz. Sıcaktan fazla zarar gelmez” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...