Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ağustos 2016 13:40

Sıcaklar arttı İzmir boşaldı

Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği İzmir’de cadde ve sokaklar boşaldı. Kentin en işlek cadde ve bulvarları insansız ve araçsız görüntüsü ile şaşırttı. Sıcağın bunalttığı İzmirliler, denize ve havuzlara koştu.

Sıcaklar arttı İzmir boşaldı
izmir,termometre,sıcaklık,

Türkiye’de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, İzmir’i de etkiledi. Termometrelerin 40 dereceye kadar çıktığı kentte, cadde ve sokaklar boşaldı. Bazı vatandaşlar evlerinden çıkmamayı tercih ederken, bazıları kent içindeki deniz kenarında bulunan yeşil alanlarda serinlemeye çalıştı. İzmirliler’in çoğu denize ve havuza giderken kent merkezindeki en işlek caddeler, bulvarlar, yaya üst geçitleri insansız ve araçsız görüntüsüyle şaşkınlık oluşturdu. Sokak köpekleri ve kedileri de park halindeki otomobillerin altındaki gölge alanlara sığındı. Konak Meydanı’ndaki insan sayısı iki elin parmaklarını geçmezken tarihi meydan kuşlara kaldı. İzmir’de hava sıcaklığı pazartesi 39, salı 37, çarşamba 36, perşembe 37, cuma 37 derece olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...