Tgrt Haber
29 Mart 2014 20:35

Şiddetli rüzgar evlerin çatısını uçurdu

Eleşkirt ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu, birçok araçta hasar meydana geldi.

Şiddetli rüzgar evlerin çatısını uçurdu
ağrı eleşkirt, şiddetli rüzgar, çatılar uçtu, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

İlçede sabah saatlerinde etkisini artıran şiddetli rüzgar nedeniyle Cumhuriyet Caddesi, Esentepe Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Hüvviyet Mahallesi'nde ev ve iş yerlerinin çatısı uçtu. Araçlar üzerine düşen çatı ve sac parçaları hasara neden oldu. Eleşkirt Kaymakam Murat Zadeleroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şiddetli rüzgardan dolayı birçok ev ve iş yerinde zarar oluştuğunu belirterek, "Can kaybının olmaması bizi sevindirdi. Şiddetli rüzgardan dolayı zarar gören vatandaşlara yardımcı olacağız" dedi. Evinin çatısı ve duvarı yıkılan İbrahim Bayram, evde oturduğu sırada büyük bir gürültü duyduğunu, dışarı çıktığında çatının 30 metre uzağa düştüğünü gördüğünü söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...