Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2021 09:10

Sigaraya 5 TL zam geldi iddiası yalanlandı

Sosyal medyada kısa sürede yayılan ve gündem olan bugün itibariyle Philip Morris grubundaki sigaralara 5 lira zam gelecek iddiası yalanlandı.

Sigaraya 5 TL zam geldi iddiası yalanlandı
sigara,zam,sigara zam iddiası

Her yıl olduğu gibi ÖTV ve maktu vergi oranları bu yıl da sigarada düzenlemesi bekleniyor. Düzenleme ile birlikte sigaraya da zam beklenirken geçtiğimiz günlerde sosyal medyada kısa sürede yayılan Philip Morris grubundaki sigaralara fahiş zam geldi iddiaları gündemi meşgul etti. 

5 TL’LİK ZAM İDDİA EDİLDİ

Sosyal medyada kısa sürede yayılan haberlere göre Marl, Parl, Mur, Chst, gibi sigaralara 5 TL zam geldiği iddia edildi. Zam yapıldığı iddia edilen Marl 17 TL’den 22 TL’ye, Parl fiyatı da 19.50 TL’den 24.50 TL’ye çıktığı belirtildi. 

DEDİKODULAR SONRASI AÇIKLAMA GELDİ

Kısa sürede yayılan dedikodular sonrası açıklama geldi. Sigaraya 5 TL zam yapılmadığını belirten açıklamada “Zamlı haberlere haberlere itibar etmeyiniz." uyarısı yapıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...