Tgrt Haber
23 Mart 2016 15:35

Siirt'te terör operasyonu

Siirt'in Eruh İlçesi'nde polisin bu sabah düzenlediği terör operasyonunda, Eruh Belediye Eş başkanı Eda Kilis ve ev hapsinde bulunan Eş Belediye Başkanı Hüseyin Kılıç ile eski Belediye Başkanı Melihan Oktay'ın da aralarına bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Siirt'te terör operasyonu
siirt,eruh,operasyon,

Eruh İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, PKK/KCK'ya yönelik bugün sabah erken saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Eruh Belediye Eş Başkanları Eda Kilis, Hüseyin Kılıç, eski Belediye Başkanı Melihan Oktay, DBP'li belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri Zeki Azgan, Sait Duman, Orhan Yıldırım, Remzi Şancı, Faik Oğuz, Sait Tuğrul, Abdurrahim Beştaş, Lazgin Kılıç ve İsmail Erdemci'nin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınan 14 kişinin, emniyet müdürlüğüne götürüldüğü ve sorgularının devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...