Tgrt Haber
01 Şubat 2022 13:24

Şile Tapu Müdürlüğü'nde rüşvet operasyonu: 12 şüpheli yakalandı

İstanbul Şile Tapu Müdürlüğü’ndeki rüşvet iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturmanın ikinci ayağında, 12 şüpheli daha gözaltına alındı.

Şile Tapu Müdürlüğü'nde rüşvet operasyonu: 12 şüpheli yakalandı
rüşvet,şile tapu müdürlüğü

Tapuda rüşvet soruşturmasında, ikinci dalga operasyonu yapıldı. Operasyonda 12 şüpheli daha gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, Şile Tapu Müdürlüğündeki rüşvet iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturmaya yönelik ikinci dalga operasyonu için harekete geçildi. Belirlenen adreslere dün sabah yapılan operasyonlarda 12 şüpheli yakalanırken, bir şüphelinin de tanık sıfatıyla ifadesine başvuruldu. Adreslerdeki aramalarda da çok sayıda doküman ele geçirildi.

Soruşturmaya ilişkin ilk operasyon, 2021 yılı Ekim ayında gerçekleşti. Aralarında tapu müdürü ve müdür yardımcısı da olmak üzere toplam 87 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 87 şüpheliden 82'si yakalanmış, 32'si sevk edildiği hakimlikçe tutuklanmıştı. Polis, soruşturma kapsamında 4 ay sonra bir operasyon daha düzenledi. Birçok adrese yapılan baskınlarda 12 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...