Tgrt Haber
10 Temmuz 2014 19:31

Şile'den bir boğulma haberi daha

Şile'de, Sahilköy Mahallesi Limi kamp bölgesinde serinlemek için denize giren Ayhan Keleş (60) boğularak hayatını kaybetti.

Şile'den bir boğulma haberi daha
adli tıp kurumu, Şile devlet hastanesi, Genel olaylar haberleri, Genel olaylar,

Edinilen bilgiye göre, Ayhan Keleş, aile ziyareti için geldiği köyde, aşırı sıcak nedeniyle "Ben bir denize gideyim" diyerek evden ayrıldı. Kısa süre sonra Ayhan Keleş'in dalgalara kapılıp kaybolduğu haberi geldi. Aile, kamp bölgesine gittiğinde acı haberi aldı. Ayhan Keleş'in denizden çıkarılan cansız bedeni Şile Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yapılan ön otopsinin ardından, Keleş'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
CANKURTARAN EKİBİ KONUSUNDA SIKINTI YAŞIYORUZ
Ölen Ayhan Keleş'in bir yakını, "Bölgede her zaman bu sıkıntıları yaşıyoruz. Cankurtaran ekipleri konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Madem buralara cankurtaran verilemiyor, o zaman denize girişi bir şekilde yetkililer engellemelidir" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...