Tgrt Haber
26 Mart 2017 18:05

Sinan Oğan'ın toplantısında arbede

MHP'den ihraç edilen Sinan Oğan'ın 'Hayırlı Anadolu Yürüyüşü' programları kapsamında geldiği Yozgat'ta konuşma yapacağı salon önünde arbede çıktı.

Sinan Oğan'ın toplantısında arbede
sinan oğan, arbede,

Konuşma öncesi burada toplanan MHP'li bir kısım gençlerle Oğan taraftarları arasındaki karşılıklı atılan sloganların ardından arbede çıktı. Bu sıraya giren polis, her iki grubu ayırmak istedi. MHP'li gençlerin sopa ve yumruk darbelerine maruz kalan 2 polis yaralandı.

Her iki grup arasında çıkan kavgada sopa, tekme, tokat ve yumruklar havada uçuştu. Kavgayı yatıştırmak isterken araya giren sivil polislerden 2'si aldıkları yumruk darbeleri sonucu yere yığıldı.

Salon önünde daha önce güvenlik tedbiri alan Çevik Kuvvet'in müdahalesi sonucu kavga daha fazla büyümeden engellendi. Karşılıklı sloganların devam ettiği salon önünde polis Bahçeli taraftarı MHP'lileri uzaklaştırmak için biber gazı sıkarken, gaz bombası atıldı. Rüzgarın ters esmesi sonucu gazdan daha çok polisler etkilendi.

Olaylar yatıştıktan sonra Sinan Oğan salona geçerek konuşmasına başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...