Tgrt Haber
17 Haziran 2022 14:30 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 14:35

Sınav görevlilerine İETT, metro ve metrobüs ücretsiz mi? 18-19 Haziran'da İETT otobüsleri YKS sınav görevlilerine bedava mı?

18-19 Haziran'da gerçekleşecek YKS sınavı için toplu taşıma kullanacak görevliler otobüslerin ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Sınav gününde öğrenciler için otobüsler ücretsiz olacakken sınavda görevli olacak gözetmenler "Sınav görevlilerine İETT, metro ve metrobüs ücretsiz mi? 18-19 Haziran'da İETT otobüsleri YKS sınav görevlilerine bedava mı?" sorularının cevabını araştırıyor. İşte detaylar…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Sınav görevlilerine İETT, metro ve metrobüs ücretsiz mi? 18-19 Haziran'da İETT otobüsleri YKS sınav görevlilerine bedava mı?
YKS,İETT,otobüs

2022 yılı YKS sınavı bu yıl 18-19 Haziran'da gerçekleşecek. Sınavda görevli olan kişiler ise toplu taşıma bedava mı olacak merak ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ÖSYM sınavlarına katılacak olan adaylara sınav saatlerinde ücretsiz hizmet veriyor. Peki 2022 YKS sınav görevlisi olan görevlilere, gözetmenlere İETT otobüsleri ücretsiz mi? İşte detaylar…

18-19 HAZİRAN'DA SINAV GÖREVLİLERİNE İETT ÜCRETSİZ Mİ?

YKS sınavının ilk oturumu 18 Haziran'da başlayacak olup ardından 19 Haziran'da yapılacak olan 2 oturumla devam edilecek. ÖSYM'nin en geniş katılımlı sınavı olan YKS'ye 3 milyondan fazla adayın katılması bekleniyor. YKS sınavında yüz binlerce kişinin de sınav görevlisi olarak yer alması bekleniyor. 2022 YKS sınav görevlileri İETT otobüslerinin ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. 18 ve 19 Haziran'da İstanbul'da İETT toplu taşıma araçları sınav görevlilerine ücretsiz olarak hizmet verecek.

18-19 HAZİRAN'DA ÖĞRETMENLERE İETT OTOBÜSLERİ BEDAVA MI?

YKS'nin ilk oturumu olan TYT testi 18 Haziran'da saat 10.15'te yapılacak. Ardından 19 Haziran'da ise AYT ve YDT sınavları yapılacak. YKS'nin 3 oturumunda da sınav görevlisi olarak yer alanlar İETT seferlerinden ücretsiz faydalanabilecek. Ücretsiz toplu ulaşımdan faydalanmak isteyenlerin sınav belgeleri veya görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

ÖĞRETMENLERE İETT OTOBÜSLERİ, METRO, METOBÜS ÜCRETSİZ Mİ?

18 Haziran'da ve 19 Haziran'da yapılacak olan YKS sınavında (gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı) gibi sınav görevlisi olarak yer alan öğretmenler İETT otobüs, metro ve metrobüs seferlerini ücretsiz kullanabilecek.

YKS SINAVINDA İETT ÜCRETSİZ Mİ?

ÖSYM Sınavları –YKS, YGS, TYT, AYT (Öğrenci ve görevlilere sınav saatlerinde) ücretsiz hizmet verecek.

AÖF Sınavları (Öğrenci ve görevlilere sınav saatlerinde) İETT seferlerinden ücretsiz yararlanacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...