Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Nisan 2019 11:32

Sinir krizi geçirip evde ne varsa balkondan sokağa attı

Antalya’da sinir krizi geçirdiği iddia edilen şahıs, evdeki eşyalarını balkondan sokağa fırlattı.

Sinir krizi geçirip evde ne varsa balkondan sokağa attı
sinir

Antalya'da sinir krizi geçirdiği iddia edilen şahıs, evdeki eşyalarını balkondan sokağa attı. Polis atılan saksıdan şans eseri kurtulurken, sokaktaki eşyalar bir hurdacı tarafından toplandı.

SOKAĞA ATILAN EŞYALARI HURSACI TOPLADI

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saat 08.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2753 Sokakta bulunan 4 katlı bir binada meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen 26 yaşındaki İ.T,sinir krizine girerek evin içinde bulunan plastik sandalyeler, çiçek saksısı ve sehpaları sokağa fırlatmaya başladı. Mahalle sakinlerinin ihbarı ile eve çok sayıda polis ekibi geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin ikna çabalarına yanıt vermeyen İ.T, eşyaları fırlatmayı sürdürdü. Şahsın attığı eşyalardan yoldan geçen vatandaşlar, kendisini güçlükle korurken, bir çiçek saksısı polis memurunun kafasına silme geçti. Çevreye de zarar vermeye başlayan İ.T'yi ikna edemeyen polis daireye girdiği şahsı etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan İ.T, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şahsın sokağa fırlattığı eşyalar ise bir hurdacı tarafından toplandı.

İ.T, ile aynı binada oturan Bayram Yahşi, şahsın psikolojik sorunlarının olduğunu ifade ederek, "Son üç gündür, sürekli böyle. Çevresine ciddi rahatsızlık veriyor. Binada herkes durumdan rahatsız. Sabaha kadar uyuyamadık"dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...