Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2021 12:34

Sınırda yakalanan 16 şüpheliden 12'si terörist çıktı

Son dakika haberi: Suriye ve Yunanistan hudutlarında yasa dışı geçiş yapmaya çalışan toplam 16 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan sekizinin DEAŞ, üçünün PKK/YPG ve birinin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Sınırda yakalanan 16 şüpheliden 12'si terörist çıktı
sınır,terörist

Türk güvenlik güçleri sınır bölgesinde teröristlere göz açtırmıyor. Son olarak hem batıda hem güneydoğuda farklı örgütlere mensup çok sayıda terörist kıskıvrak yakalandı.

8'İ DEAŞ, 3'Ü PKK, BİRİ İSE FETÖ MENSUBU

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye ve Yunanistan sınırlarından yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 8'i DEAŞ, 3'ü PKK/YPG ve biri FETÖ mensubu 16 kişinin yakalandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Suriye ve Yunanistan hudutlarında yasa dışı geçiş yapmaya çalışan toplam 16 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslardan 8'inin DEAŞ, 3'ünün PKK/YPG ve birinin de FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...