Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Nisan 2016 13:49

Şırnak'ta 2 askeri şehit eden teröristler öldürüldü

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ta dün güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında yaşanan çatışmada 2 askeri şehit eden teröristlerden 2’si öldürüldü.

Şırnak'ta 2 askeri şehit eden teröristler öldürüldü
şırnak, terörist,

Şırnak kent merkezinde, 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte başlatılan “Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu” sürüyor. Bu çerçevede, dün kentin Bahçelievler Mahallesi’ne operasyon düzenleyen güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada, Astsubay Murat Erdi Eker ve Uzman Çavuş Habip Gökçe şehit olmuştu. Bunun üzerine mahalledeki operasyon yoğunlaştırıldı. Teröristlerin kaldıkları yerler insansız hava araçlarıyla tespit edilerek, ağır makineli silahlarla vuruldu. Mahallede çembere alınan teröristlere “teslim ol” çağrısı da yapan güvenlik güçleri, bu çağrıya silahla karşılık veren 2 PKK’lıyı öldürdü.
 
Kentte, 14 Mart’tan bu yana devam eden operasyonda, öldürülen terörist sayısı 219’a yükselirken, toplam 655 patlayıcı imha edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...