Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 13:36

Şırnak'ta 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta gerçekleştirilen Eren-13 operasyonları kapsamında 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Şırnak'ta 3 PKK'lı terörist öldürüldü
şırnak,PKK,terör,terörist

Son dakika haberi:  Gabbar’da sürdürülen Eren 13 operasyonunda güvenlik güçleri teröristlerle temasa geçti. Çıkan çatışmada üç terörist öldürüldü.

Gabar'daki 3 terörist tespit edildi. Silahlı insansız hava aracının da desteklediği operasyonda öldürüldüler.

Yurt içindeki teröristlere yönelik düzenlenen Eren Operasyonunun 13'üncüsü aylardır Gabar Dağı bölgesinde yapılıyor. Jandarma özel harekatçı ve komandoların yürüttüğü operasyonda Güleşli bölgesinde PKK’lı teröristler ile sıcak temas sağlandı. Çatışma çıktı. Jandarma silahlı insansız hava araçlarının da desteklediği çatışmada üç terörist öldürüldü.

Bölgede operasyonlar sürüyor. Yılbaşında da özel harekatçılar Gabar'da bir mağarayı basmış. Buradaki beş terörist çıkan çatışmada öldürülmüştü.

TURUNCU KATEGORİYE BİR ÇİZİK DAHA

Öte yandan Terörden Arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan Rodi Çevlik kod adlı Sonuç Gürdeğir isimli PKK'lı terör örgütü üyesi bugün sabah saatlerinde İstanbul Ataşehir ilçesinde saklandığı ikamette yakalandı.

MİT VE TSK'DAN SINIR DIŞI OPERASYONU

Irak’ın kuzeyindeki Metina’da ise TSK ile MİT’in koordineli çalışması sonucu örgütün saldırılarını planlayan 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...