Tgrt Haber
09 Şubat 2017 14:27

Şırnak'ta bir asker solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti

Şırnak'ın Uludere İlçesi Jandarma Komando Taburu'nda görevli er Eyüp Kurtoğlu, uzmanlık sınavına katılmak için geldiği Şırnak Kabul Toplama Merkezi'inde solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Şırnak'ta bir asker solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti
şırnak,uludere,

Uludere Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda 6 aydan bu yana vatani görevini yapan Er Eyüp Kurtoğlu, uzman çavuşluk sınavına katılmak üzere geldiği 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndaki Kabul ve Toplama merkezi'nde solunum yetersizliği nedeniyle fenalaştı. Çağrılan ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürülen Kurtoğlu, burada yapılan ilk müdahale ardından Batman'a sevk edildi. Batman'a götürülmek üzere yola çıkarılan Kurtoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda şehit oldu. Gaziantep nüfusuna kayıtlı olan şehit asker Kurtoğlu'nun cenazesinin memleketine gönderildiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...