Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2014 13:22

Şırnak'ta işçilere PKK tarafından ateş açıldı

Şırnak'ta işçilere PKK tarafından ateş açıldı. Genelkurmay Başkanlığı karşılık verdiklere taciz ateşi hakkında açıklama yaptı.

Şırnak'ta işçilere PKK tarafından ateş açıldı
şırnak'ta işçilere ateş açıldı, pkk işçilere ateş açtı, pkk işçilere saldırdı, pkk'dan saldırı,

Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı'daki Beyaz Tepe Üs Bölgesi ile Karaçalı Tepe arasında devam eden yol yapım çalışmalarını sürdüren işçilere ve iş makinelerine PKK'lı teröristler tarafından taciz ateşi açıldı. Irak tarafından roketatar ve hafif silahlar ile taciz ateşinde bulunuldu. Çalışanların ve iş makinelerini emniyete alan güvenlik güçleri ateşe karşılık verdi. Yaşanan olayın ardından İnsanlı Keşif Uçağı ve iki adet AH-1W Kobra Taarruz Helikopteri olay bölgesine yönlendirildi. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Türkiye-Irak hudut bölgesinde, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 48’inci Hudut Tugay Komutanlığı (Gülyazı-Uludere/Şırnak) sorumluluk sahasında yer alan Beyaz Tepe Üs Bölgesi ile Karaçalı Tepe arasında yol yapım çalışmalarını sürdüren iş makineleri ve bu iş makinelerinin emniyetini sağlayan unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensuplarınca, hududun Irak tarafından, roketatar ve hafif silahlar ile taciz ateşi açılmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...