Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Aralık 2014 19:15

Şişli krizinde skandal görüntüler ortaya çıktı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ın dayak yediği görüntüler, aylar sonra ortaya çıktı.

Şişli krizinde skandal görüntüler ortaya çıktı
şişli belediyesi, skandal görüntüler, dayak yeme,

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile önceki gün istifa eden yardımcısı Emir Sarıgül arasında patlak veren gerilim ile gündeme gelen Şişli Belediyesi'nde yaşanan şiddetin görüntüleri ortaya çıktı. Uzun bir süredir konuşulan dayak olayının gerçek olduğu, dün ortaya çıkan video görüntüleriyle kesinlik kazandı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar, geçen Ekim ayında belediye binasında darp edildi. Video kaydının ilk dakikalarında İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar koridorda bir kişi ile görüşüyor. O sırada arkasından 6-7 kişilik bir grup yaklaşıyor. Durumdan habersiz olan danışman, görüştüğü kişi ile sohbetini bitirip merdivenlere doğru yöneliyor. Bu sırada koyu renk takım elbise giyen bir kişi Boysan Yakar'ın önünü kesiyor ve bir yumruk atıyor.

YERE DÜŞTÜKTEN SONRA DA TEKMELEDİLER
Yere düşen Yakar'a 8-10 kişilik grup tekme ve tokatlarla saldırıyor. Yakar bir süre darp ediliyor. Güvenlik görevlileri ve çevrede bulunanlar araya giriyor ve Hayri İnönü'nün danışmanını saldırganlardan kurtarıyor.
 
BİR İSTİFA DAHA
Bu arada Emir Sarıgül'ün başkanvekilliğinden istifa etmesinin ardından Başkan Yardımcısı ve Sarıgül'ün okul arkadaşı Ali Ekinci de dün istifa etmişti. bugün de başkan yardımcılarından eski bakanlardan İstemihan Talay'ın oğlu CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın damadı ve Emir Sarıgül'ün eski iş ortağı Murat Ali Talay da bugün başkan Yardımcılığı görevinden isitfa ettiğini açıkladı. ilçesini ele geçirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...