Tgrt Haber
27 May 2022 10:07 - Güncelleme : 27 May 2022 11:36

Son dakika: Şişli'de bir evde 3 kişi ölü bulundu

Son dakika haberi: İstanbul Şişli Fulya'da bir evde 3 kişi ölü bulundu. Durumun fark edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri evde incelemelerde bulunurken hayatını kaybedenlerin Y.S.B. (34), B.V. (27) ve Ö.A'nın (29) olduğu tespit etti. Yapılan ilk incelemelere göre Y.S.B isimli saldırganın önce eski kız arkadaşını daha sonra birlikte yaşadığı erkek arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika: Şişli'de bir evde 3 kişi ölü bulundu
,fulya

İstanbul güne kan donduran bir haberle uyandı. Şişli Fulya'da 4 katlı binanın 3.katında meydana gelen olayda evde 3 kişi ölü bulundu. Durumun fark edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

POLİS EKİPLERİNİN İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Y.S.B. (34), B.V. (27) ve Ö.A'nın (29) hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri olay nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı ile olay yeri inceleme ekiplerinin dairedeki incelemeleri sürüyor.

ESKİ KIZ ARKADAŞI VE ERKEK ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Yapılan ilk incelemelere göre Y.S.B isimli saldırgan, önce eski kız arkadaşı B.V. isimli genç kızı silahla vurdu. Y.S.B ardından eski kız arkadaşıyla birlikte yaşadığı iddia edilen Ö.A.'yı vurup intihar etti. B.V. ile Ö.A olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

"KADIN POLİS DİYE BAĞIRMIŞ"

Nurettin Akkaya isimli emlakçı ise, "Duyduğum kadarıyla saat 07.30 - 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş. Adam herhalde önce hanımına sonra kendisine sıkmış. Oturanları tanımıyorum. 30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani" dedi

Son dakika: Şişli'de bir evde 3 kişi ölü bulundu

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...