Tgrt Haber
23 Aralık 2021 09:56

Site bahçesinde pitbull dehşeti: Gözaltı sayısı 6'ya yükseldi

Gaziantep’te bir sitenin bahçesinde pitbull cinsi köpeklerin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralanmış, köpekler yakalanarak barınağa götürülmüştü. Olay ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 6 kişi gözaltına alındı.

Site bahçesinde pitbull dehşeti: Gözaltı sayısı 6'ya yükseldi
Gaziantep,Site,Pitbull,Dehşet,Çocuk,Saldırı

Gaziantep’te bir sitenin bahçesinde bulunan basketbol sahasında oyun oynayan 4 yaşındaki kız çocuğu, iki tane pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğramıştı. Çevredeki vatandaşların yardımı sonucu güçlükle kurtarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini sürdürüyor.

GÖZALTI SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma, pitbull cinsi köpeklerin sahibi olduğu belirlenen 6 kişi gözaltına alındı. Gaziantep Valiliğince yapılan açıklamada, pitbull cinsi köpeklerinin saldırısı sonucu çocuğun baş ve boğaz bölgesinde hayati tehlike oluşturacak şekilde yaralandığı belirtildi.

Site bahçesinde pitbull dehşeti: Gözaltı sayısı 6'ya yükseldi
(Gaziantep'te 4 yaşındaki A.A.’nın bir sitenin bahçesinde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı)

Açıklamanın devamında, Söz konusu yaralı çocuk, olayın ardından hastaneye sevk edilmiş olup, tedavisine devam edilmektedir. Olaya karışan iki köpek Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmiştir. Olayla ilgili beş şüpheli ve site güvenlikçisi ile toplam altı şahıs gözaltına alınmıştır. Adli ve idari süreç devam etmekte olup, yaralı çocuğun tedavisi ve sonrası Valiliğimiz tarafından takip edilecektir” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...