Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 08:27 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 08:30

Sitenin önünde oturan kadın silahlı saldırıya uğradı!

İstanbul Esenyurt’ta bir kadın oturduğu sitenin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan kadın ağır yaralanırken cadde üzerinde seyir eden bir kişi de hafif yaralandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sitenin önünde oturan kadın silahlı saldırıya uğradı!
esenyurt,site,silahlı saldırı

İstanbul Esenyurt Pınar mahallesinde meydana gelen olayda Mine C. oturduğu sitenin önünde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıslar olay yerine geldikleri motosiklet ile hızla uzaklaşırken saldırı sonucu talihsiz kadın ağır yaralandı. O esnada oradan geçen başka bir kişi de saldırganların silahından çıkan kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu hafif yaralandı.

İKİ KİŞİ HASTANAYE KALDIRILDI

Olayı gören civardaki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise ilk müdahalelerini olay yerinde yaptığı iki kişiyi hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde çalışmalar yapan polis ekipleri saldırı düzenleyen şahısları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı, olay ilgili olarak iki kişi yakalandı.

Sitenin önünde oturan kadın silahlı saldırıya uğradı!

Sitenin önünde oturan kadın silahlı saldırıya uğradı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...