Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2016 12:54

Siverek'te gerginlik

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, esnaf elektrik kesintilerini lastik yakarak ve yol kapatarak protesto etti. Kalabalık, polisin ikna etmesiyle eylemini sonlandırdı.

Siverek'te gerginlik
siverek,

 İlçenin en işlek noktalarından İnönü Caddesi üzerinde işyeri bulunan esnaf bir haftadır elektriklerinin kesik olduğunu belirterek, lastik yakarak yolu trafiğe kapattı. Elektrik kesintileri nedeniyle mağdur olduklarını ve sorunlarını yetkililere iletmelerine rağmen çözümlenmediğini öne süren esnafın protestosunun ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaklaşık 1 saat süren protesto eylemi, polisin esnafı sorunun çözümü için görüştüklerini ve elektriklerin verileceğini ifade etmesiyle sona erdi. Polisin ikna etmesinin ardından itfaiye ekibi, yakılan lastikleri söndürdü ve yolu yeniden ulaşıma açarak işyerlerine döndü. Polis, yeni bir protesto eylemi yaşanmaması için cadde üzerinde önlemlerini artırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...