Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2015 01:59

Siverek'te şehit olan Toprak'ın babaevinde yas var

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde polis aracına yapılan silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Serdal Toprak'ın babaevinde yas var.

Siverek'te şehit olan Toprak'ın babaevinde yas var
yaş, Siverek, şehit, şanlıurfa, malatya, babaevi,

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde polis aracına yapılan silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Serdal Toprak'ın babaevinde büyük üzüntü yaşanıyor.Doğanşehir ilçesi Karşıyaka Mahallesinde babaevine giden Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan, sağlık ekipleri eşliğinde, acı haberi baba Bekir ile anne Zahide Toprak'a verdi.Şehit haberinin duyulmasının ardından, ailenin evine Türk bayrağı asıldı.Şehit Toprak'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Siverek Sanayi Sitesi çevresinde devriye görevi yapan araca uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda ağır yaralanan polislerden Serdal Toprak (31), kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, olayda 1 polis de yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...