Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ocak 2022 07:30

Siyasilerden şehit askerler için taziye mesajı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 3'üncü Hudut Alay Komutanlığına bağlı Gültepe Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde menfeze yerleştirilen EYP’nin patlatılması sonucu 3 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Şehit olan 3 askerimiz için siyasiler taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden şehit askerler için taziye mesajı
şehit,asker,taziye,mesaj

Şanlıurfa'da teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan 3 asker için siyasiler tarafından sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajı yayımladı.

TBMM BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP: AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

TBMM Başkanı Mustafa Şentop sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Barış Pınarı Harekât Bölgesi, Gültepe Hudut Karakolu'nda askeri aracımızın geçişi sırasında yaşanan patlamada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

SÖZCÜ İBRAHİM KALIN: ACIMIZ BÜYÜK

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Suriye sınırı Gültepe Hudut Karakolu'nda askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan kahraman askerlerimiz Teğmen Murat Alyurt, Er Ertuğrul Ulupınar ve Er Enes Koç'a Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Acımız büyük. Hepimizin başı sağ olsun.”

BAKAN PAKDEMİRLİ: ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Şanlıurfa Akçakale’de kahraman askerlerimizin hain bir saldırıda şehit olduğunu üzüntüyle öğrendim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

BAKAN BİLGİN: KANLARI YERDE KALMAYACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Şanlıurfa/Akçakale hudut hattında hain teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kanları yerde kalmayacak” dedi.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI DERYA YANIK: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

“Şanlıurfa Akçakale hudut hattında hain teröristlerin döşediği EYP’nin patlaması sonucunda şehit olan üç kahraman mehmetçiğimize Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

BAKAN KURUM: KEDERLİ AİLELERE SABIRLAR DİLİYORUM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Akçakale/Şanlıurfa hudut hattında hain teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz; Murat Alyakut, Ertuğrul Ulupınar ve Enes Koç'a Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

BAKAN NEBATİ: AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati paylaşımında, “Gültepe Hudut Karakolu'nda askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan kahramanlarımız Teğmen Murat Alyurt, Er Ertuğrul Ulupınar ve Er Enes Koç'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.

ÖMER ÇELİK: BU SALDIRIYI YAPANLAR BEDELİNİ ÖDEYECEK

Ak Partisi Sözcüsü Ömer Çelik yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Gültepe Hudut Karakolu'nda askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan kahramanlarımız Teğmen Murat Alyurt, Er Ertuğrul Ulupınar ve Er Enes Koç'a Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu saldırıları yapanlar bedelini ödeyecek. Milletimizin başı sağ olsun.”

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başsağlığı mesajında, “Barış Pınarı Bölgesi Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri araç geçerken yaşanan patlamada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER: YARALI ASKERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında, “Şanlıurfa'da patlama sonucu şehit verdiğimiz kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...