Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Aralık 2014 08:44

Şizofren doktor dehşet saçtı

Aydın'da meydana gelen korkunç cinayette şizofreni tedavisi gören uzman doktor karısını banyoda 35 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra polisi aradı.

Şizofren doktor dehşet saçtı
doktor, cinayet, şizofren doktor, karısını öldürdü, aydın, haber, bugün,

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Biyokimya Uzmanı Doktor, aynı hastanede çalıştığı laborant teknisyeni eşini feci şekilde öldürdü. Şizofren tedavisi gördüğü öğrenilen 43 yaşındaki Dr. Hasan K.'nin eşini banyo küvetinde 26'sı kalp bölgesi olmak üzere 10'u da kesik olmak üzere 35 yerinden ekmek bıçağıyla yaraladığı belirtildi. 46 yaşındaki eşini öldürdükten sonra 155 Polis imdat hattını arayarak kendisini ihbar eden doktor, hizmet ettiği hastaneye elleri kelepçeyle getirildi. Basın mensuplarının cinayet sebebine herhangi bir cevap vermeyen Dr. Hasan K.'nin, emniyetteki ilk ifadesinde babasının cinayete neden olduğunu iddia ettiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre cinayet, dün gece 22:00 sıralarında Nazilli merkez Yeni Mahalle Ordu Caddesi Devamı Mimoza Apartmanı'nda meydana geldi. 155 Polis İmdat hattına 'eşimi öldürdüm, gelip beni alın' ihbarı ile ortaya çıkan cinayette, polis ekipleri tarafından cinayet zanlısı Nazilli Devlet Hastanesi doktorlarından Biyokimya Uzmanı Hasan K., suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybeden Ayşegül Kurtuluş'un olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Kızlarının öldürüldüğü haberini alır almaz olay yerine gelen öğretmen emeklisi baba İbrahim Coşkun (74) ile annesi emekli ebe Nefide Coşkun (65) gözyaşlarına boğuldu. Büyük şok yaşayan kardeş Osman Coşkun'ın feryatları ise yürek dağladı. Kardeşini çok sevdiğini dile getiren Osman Coşkun, arkadaşları ve akrabaları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
MESAİ ARKADAŞLARI OLAY YERİNE GELDİ
Cinayeti haber alan Kurtuluş ailesinin mesai arkadaşları Hastane Yöneticisi Dr. Nail Ündağ, Başhekim Dr. Mehmet Kurnaz ve Hastane Müdürü Hasan Gürbüz ile mesai arkadaşları polis ve akrabalarından bilgi almaya çalıştılar. Kurtuluş çiftinin yakınlarını ve ailesini teselli etmeye çalışan hastane yöneticileri de gözyaşlarına boğuldu.
ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ
Nazilli Cumhuriyet Savcısı'nın evde incelemesinin ardından kadın şiddetine kurban giden laborant teknisyeni Ayşegül Kurtuluş'un cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...