Tgrt Haber
17 Ekim 2019 14:31

SMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha etti

Resülayn’da terör örgütünün mühimmat deposunu ele geçiren Suriye Milli Ordusu askerleri, depoda bulunan PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerini de imha etti.

SMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha etti
YPG,PKK,SMO,Barış Pınarı Harekatı,Abdullah Öcalan

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu’nun gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı 9. gününde devam ediyor.

Mühimmat deposu ele geçirildi

SMO askerleri Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Suriye’nin Resulayn ilçesinde operasyonlarını sürdürürken, terör örgütünden geri aldıkları noktalarda da aramalar gerçekleştiriyor. SMO askerleri, terör örgütünün mühimmat deposunu ve silah yüklü bir aracı ele geçirdi.

Öcalan'ın posterleri imha edildi

Silah deposunda bulunan askeri kamuflaj, mühimmatlar ve silahlar dikkat çekti. SMO askerleri depoda gerçekleştirdikleri aramada terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerini imha etti.

Depoda ele geçirilen mühimmatlar:

SMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha ettiSMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha ettiSMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha ettiSMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha ettiSMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha ettiSMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha ettiSMO, elebaşı Öcalan'ın posterlerini imha etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...