Tgrt Haber
10 Şubat 2014 15:27

Soğuğa karşı apartmanı naylonla kapladılar

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 25 dereceye kadar düştüğü Muş’ta soğuk havadan korunmak isteyen 4 katlı bir apartmanda yaşayan vatandaşlar, binayı naylonla kapladı.

Soğuğa karşı apartmanı naylonla kapladılar
muş'ta soğuk havadan korunma, soğuğa karşı apartmanı naylonla kapladılar, soğuğa karşı ilginç yöntem,

Kentte hava sıcaklığının gece sıfırın altında 25 dereceye kadar düşmesi, soğuk havadan korunmak isteyen vatandaşların ilginç yöntemlere başvurmasına neden oluyor. Karşıyaka Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanda yaşayan vatandaşlar da sıva ve ısı yalıtımı bulunmayan binayı naylonla kaplayarak soğuktan korunmaya çalışıyor. Binanın naylonla kaplandığını gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, apartman sakinlerinden Haşim Arme, soğuktan korunmak ve yakacaktan tasarruf etmek amacıyla böyle bir yol seçtiklerini belirtti.
Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 25 dereceye kadar düştüğünü ve apartmanda ısı yalıtımı olmadığı için oturdukları evin aşırı derecede soğuk olduğunu vurgulayan Arme, "Biz de bina sakinleri olarak böyle bir yönteme başvurduk. Şimdi evlerimiz daha sıcak oluyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...