Tgrt Haber
13 Aralık 2021 15:44

Sıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyor

Meteoroloji'nin hava durumu raporuna göre, aralık ayının ikinci haftasında yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava bir süre daha devam edecek. İstanbul'da hava sıcaklığının 10 dereceye kadar düşeceğini belirten uzmanlar, iç Ege'de ise kar yağışı görüleceğini kaydederek vatandaşları uyardı.

Sıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyor
istanbul,ankara,izmir,hava durumu,yağmur,sıcaklık,meteoroloji

Türkiye haftaya yağışlı havanın etkisinde başlarken özellikle kıyı Ege'de zaman zaman çok kuvvetli olması beklenen sağanağa karşı uzmanlar uyarıda bulundu. Metrekareye 50 ile 100 kilogram yağış düşeceğini bildiren yetkililer, İstanbul'da da hava sıcaklığının hissedilir derecede düşeceğini belirtti. Akdeniz'i etkisi altına alan şiddetli rüzgar, sağanağı da beraberinde getirecek. Doğu bölgelerde ise aralık ayının başından beri dinmeyen kar artık iç Ege'ye kayarak şiddetini düşürecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da iki gün etkili olması beklenen kuvvetli yağış, hafta boyu devam edecek. Kentte haftaya 15 derece ile başlayan sıcaklığın 10 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

14 Aralık Salı: 12°C

15 Aralık Çarşamba: 9°C

16 Aralık Perşembe: 8°C

17 Aralık Cuma: 8°C

18 Aralık Cumartesi: 8°C

Sıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyorİstanbul'da önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen sıcaklıklar

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da ise 16 derecede sabitlenen sıcaklık yarından itibaren düşecek. Başkent'te de yağışların hafta sonuna kadar devam etmesi beklenirken sıcaklığın 10 derece düşerek 6 dereceye ile haftayı tamamlayacağı kaydedildi.

14 Aralık Salı: 9°C

15 Aralık Çarşamba: 9°C

16 Aralık Perşembe: 4°C

17 Aralık Cuma: 4°C

18 Aralık Cumartesi: 5°CSıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyorAnkara'da önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen sıcaklıklar

İZMİR HAVA DURUMU

İzmir'de haftanın ilk iki günü kuvvetli yağış var. Özellikle kuzey ilçelerde yağış kendisini daha da hissettirecek. Meteoroloji, yağışların neden olabileceği sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

14 Aralık Salı: 16°C

15 Aralık Çarşamba: 15°C

16 Aralık Perşembe: 14°C

17 Aralık Cuma: 13°C

18 Aralık Cumartesi: 12°CSıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyorİzmir'de önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen sıcaklıklar

YURT GENELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Yurt genelinde ise önümüzdeki 5 gün boyunca beklenen hava olayları illere göre şöyle:

Sıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyorSıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyorSıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyorSıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyorSıcaklık 10 derece düşecek! Soğuk ve yağışlı hava İstanbul, İzmir ve Ankara'yı esir alıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...