Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2020 09:55 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:07

Sokak arasında drift yapan trafik magandası faciaya neden oluyordu

Arnavutköy’de sokak arasında drift yapmak isteyen trafik magandası az daha faciaya neden oluyordu. Vatandaşların olduğu alanda drift yapan sürücü, bir süre sonra kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince önce boş araziye uçtu, sonra da park halinde bulunan bir araca çarparak durabildi.

Sokak arasında drift yapan trafik magandası faciaya neden oluyordu
drift,

Olay, geçtiğimiz günlerde Aravutköy Merkez Mahallesi Cansoy Sokakta meydana geldi. Sokağa dönüş yaparken drift yapmak isteyen otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince alt tarafta bulunan başka bir yola uçtu. Uçan otomobil park halinde bulunan bir araca çarparak durabildi. O esnada sokakta bulunan kıraathanenin önünde bulunan vatandaş ise büyük korku yaşadı.
O anlar güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Görüntülerde sokağa dönmek isteyen sürücünün drift yaptığı görülüyor. Bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce boş araziye uçuyor daha sonra ise park halinde bulunan araca sert bir şekilde vuruyor. Kahvehanede oturan vatandaşlar ise hızla ayağa kalkarak sürücünün arkasından bakıyorlar.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...