Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2022 13:22 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 13:27

Mardin'de sokak ortasında arkadaş dehşeti! Boğazından bıçakladı

Mardin’de bir kişi arkadaşı tarafından sokak ortasından boğazından bıçaklandı. Saldırı sonrası kanlar içinde kalan kişiye yapılan ilk müdahale kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Mardin'de sokak ortasında arkadaş dehşeti! Boğazından bıçakladı
Mardin,Bıçak

Mardin’in Kızıltepe ilçesinden dehşete düşüren bir olay yaşandı. Akşam saatlerinde ismi öğrenilemeyen bir kişi sokak ortasında arkadaşı Y.C.T’ye saldırdı. Zanlı saldırısı sırasında arkadaşı Y. C. T.’yi boğazından bıçaklandı. Vücudunun çeşitline de aldığı 7-8 bıçak darbesiyle yaralanan adam yere yığıldı.

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalenin ardından Y.C.T.’yi Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Hastanede gerekli müdahaleleri yapılan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kaçan şüpheli şahsın yakalanması için emniyet güçlerinin çalışma başlattığı kaydedildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...