Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ağustos 2017 19:03

Sokak ortasında palalı meydan savaşı

Tekirdağ’ın Çerkezköy’de hasım iki grup yolda karşılaşınca kavga çıktı. Palaların kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralanırken, olay anı amatör kameralara saniye saniye yansıdı.

Sokak ortasında palalı meydan savaşı
tekirdağ,,pala,,saldırı,,kavga,

Edinilen bilgiye göre olay, ilçenin en işlek yerlerinden Öztrak Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki grup, sabaha karşı bir lokantanın önünde karşılaştı. Sokakta başlayan sözlü tartışma ardından tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. Kavgada taraflardan S.A, bir kokoreççiden aldığı pala ile E.A.’ya saldırdı. Bu anlar ise vatandaşların amatör kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan S.A. tutuklanırken, E.A. ile A.A. ise hastanede tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...