Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 12:22 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 12:48

Son dakika! ANKAPARK davası sonuçlandı: Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi

Son dakika haberi: Mansur Yavaş'ın yapım maliyetini 801 milyon dolar olarak açıkladığı Ankapark davasında karar çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "2 yılı aşkın süredir devralmak için hukuki mücadele verdiğimiz ANKAPARK davası sonuçlandı. Bugün parkın tahliyesine ve Belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak parkın geleceğine Ankaralılar ile birlikte karar vereceğiz." dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Mansur Yavaş Ankapark davası sonrası sosyal medya hesabından hemen açıklama yaptı.
Ankapark,Mansur Yavaş
Mansur Yavaş Ankapark davası sonrası sosyal medya hesabından hemen açıklama yaptı.

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek döneminde yapılan Ankapark için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne tahliye davası sonuçlandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, parkın belediyeye devredildiğini açıklayarak, "Bugün parkın tahliyesine ve Belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak parkın geleceğine Ankaralılar ile birlikte karar vereceğiz" dedi.

ABB'nin atıl durumdaki parkı devralmak için açtığı davanın Ankara 6'ncı Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında taraf avukatları da hazır bulundu.

ABB'YE DEVREDİLDİ

Mahkeme, Ankapark'ın tahliyesine ve işletmenin Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine karar verdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mahkemenin kararının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı.

"PARKIN GELECEĞİNE ANKARALILAR İLE BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ"

Yavaş, "2 yılı aşkın süredir devralmak için hukuki mücadele verdiğimiz ANKAPARK davası sonuçlandı. Bugün parkın tahliyesine ve belediyemize devrine karar verildi. Kurban Bayramı'nın hemen ardından gerekli tespitleri yaparak, parkın geleceğine Ankaralılar ile birlikte karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...