Tgrt Haber
13 Nisan 2018 20:27

Son dakika! Antalya 4,9 büyükğünden deprem meydana geldi | Antalya'da son depremler (Akseki nerede, nereye bağlı)

Gelen son dakika haberine Antalya Akseki'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya'da vatandaşları korkutan deprem 5 saniye kadar sürdü. Akseki tam olarak nerede, nereye bağlı? Antalya'daki deprem ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde yer alacaktır...

Son dakika! Antalya 4,9 büyükğünden deprem meydana geldi | Antalya'da son depremler (Akseki nerede, nereye bağlı)
antalya,deprem,antalya deprem,son depremler,antalya deprem oldu

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Merkezi Enstitüsü verilerine göre Antalya'nın Akseki ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre ise deprem yerin 11 kilometre derinliğinde meydana gelirken büyüklüğü 4.8 olarak açıklandı. 

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'ın twitter adresinden yapılan açıklamada "Antalya, Akseki'de saat 20.14'te meydana gelen #deprem sonrası olumsuz bir ihbarın gelmediği bilgisi alınmıştır." denildi.

Akseki nerededir nereye bağlıdır? Akseki hangi ilin ilçesidir?

Antalya iline bağlı Akseki ilçesinin
Türkiye Haritasındaki konumu
Akseki, Akdeniz bölgesinde bulunan Antalya ilinin yaklaşık 12.000 nüfuslu bir ilçesidir. Akseki ilçesi, Antalya'nın İbradı, Manavgat ve Gündoğmuş ilçeleriyle birlikte Konya'nın Seydişehir, Ahırlı ve Bozkır ilçeleriyle de komşudur.

Antalya'da bir deprem daha meydana geldi!

Antalya'da bir deprem daha meydana geldi. 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...