Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2018 19:02

Son Dakika: Arda Turan hakkında yakalama kararı

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan olayın polis tutanağı ortaya çıktı. Polis tutanağını inceleyen Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı Utku Kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle Arda Turan’ın yakalanmasını istedi.

Son Dakika: Arda Turan hakkında yakalama kararı
arda turan

Emirgan'daki bir eğlence mekanında Turan ile "Berkay" olarak tanınan şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şikayet üzerine başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında, Arda Turan'ın beyanının alınması için ifadeye çağrıldığı belirtildi. Emirgan'daki bir eğlence mekanında, futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşandığı ileri sürülen kavgada, şarkıcının burnunun kırıldığı iddia edilmişti.

-Son gelişme Arda Turan emniyetten ayrıldı: Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. İfadesi alınan Arda Turan emniyetten ayrıldı.

ARDA TURAN EMNİYETTE İFADE VERİYOR

Ünlü futbolcu Arda Turan ile sanatçı Berkay arasında yaşanan olaya ilişkin, sanatçı Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer basın açıklaması yaptı. Mermer, Arda Turan’ın emniyette ifade verdiğini söyledi. 
Emirgan’da bir eğlence merkezinde Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan ve ünlü sanatçı Berkay arasında yaşanan olayın ardından Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer, basın açıklaması yaptı. Sanatçı Berkay’ın tedavi gördüğü hastanede açıklama yapan avukat Mermer, Arda Turan’ın emniyette ifade verdiğini söyledi. 

“Olayın neresinden bakarsanız çok çirkin ve izahı dahi mümkün değildir” 

Arda Turan’la yaşanan olay nedeniyle açıklama yapan avukat Mermer, “Ağır bir ameliyat geçirdi, burada Arda Turan’ın yapmış olduğu, olayın neresinden bakarsanız bakın, çok çirkin ve izahı dahi mümkün değildir. Az önce de söylediğim gibi olay adli mercilere intikal etmiştir. Hem bu aşamada, hem de dava aşamasında olayın takipçisi olacağız. Bu yasal süreç içerisinde belki başka davalarda açmayı düşünüyoruz” dedi. 

“Yere bir el ateş ediyor” 

Yaşanan olayı anlatan avukat Mermer, “Bu hastaneye değil, burada bir bilgi kirliliği var. İlk müdahale olan hastaneye gidince, arkasından Arda Turan ve arkadaşları geliyor ve silah olayı orada gerçekleşiyor. Yere bir el ateş edilmiş. Bu durum emniyetteki kayıtlarda var ve tespit edilmiş. Müvekkilimin beyanına göre, apar topar yardımcılarıyla birlikte hastaneye gidiyor, arkasından Arda Turan’da yanında 6-7 kişi olduğunu tahmin ettiğimiz kişilerle hastaneye geliyor ve baş başa konuşmak istediğini söylüyor. Müvekkilimde tamam diyerek acile yakın bir odaya geçerek orada konuşuyorlar. Konuşmada, ‘Ben senin eşin olduğunu bilmiyordum, bilsem yapmazdım, çek vur beni bilsem yapmazdım’ mahiyetinde bir şey söylüyor. Bunun üzerine müvekkilimde haklı olarak ‘Bilip bilmemen önemli değil, yaptığın terbiyesizlik gibi’ mahiyette bir şey söyleyince yere bir el ateş ediyor” diye konuştu. 

“Arda Turan şuan emniyette ifade veriyor” 

Arda Turan’ın ifade verdiğini söyleyen avukat Mermer, “Şuan Arda Turan emniyette ifadede, bizim şikayetlerimiz alındı, kendisinin ifadesi de alındıktan sonra Sayın Savcımız bu doğrultuda bilgiler ışığında bir iddianame hazırlayacak ve yasal süreç devam edecek. Basında çıkan Berkay Bey’in söylediği olay birebir doğrudur ve tanıklarla sabittir. Şu an emniyette ne dediğini bilmiyorum, birkaç saat içerisinde bizim elimize ifade geçer” şeklinde konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...