Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 19:58 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 20:25

Son dakika: Avukat Servet Bakırtaş ve Öznur Tufan'ı öldüren zanlı tutuklandı

Son dakika haberi: Bakırköy'de avukat Servet Bakırtaş'ı ve ardından Büyükçekmece'de Öznur Tufan'ı tabancayla vurarak öldüren Abdullah T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika: Avukat Servet Bakırtaş ve Öznur Tufan'ı öldüren zanlı tutuklandı
Bakırköy

İstanbul'da bir avukatı bürosunda, müvekkili olan kadını da iş yerinde öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Bakırköy Karlıktepe Mahallesi'ndeki hukuk bürosunda avukat Servet Bakırtaş'ı (60), ardından Büyükçekmece Spotçular Çarşısı'nda avukatın müvekkili Öznur Tufan'ı (71) öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Abdullah T'nin (58) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.

Zanlı, polis eşliğinde Bakırköy Adliyesi'ne götürüldü. Cumhuriyet savcısına ifade veren Abdullah T, tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk edildi.

TUTUKLAMA KARARI

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, zanlı Abdullah T'nin tutuklanmasına karar verdi.

Polis ekiplerince yapılan çalışmada, 2014'te tartışma yaşadığı Burak Ocak'ı silahla yaralayan zanlıya tazminat davası açıldığı, zanlının bunun üzerine Burak Ocak'ın teyzesi Öznur Tufan ve avukatı Servet Bakırtaş'tan davayı geri çekmelerini istediği, davanın geri çekilmemesi nedeniyle de cinayetleri işlediği belirlendi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...