Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 May 2021 15:50

Son dakika: Bakan Koca: Kısıtlamalar kademeli olarak kalkacak

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz" dedi.

Son dakika: Bakan Koca: Kısıtlamalar kademeli olarak kalkacak
bakan koca,kısıtlama

Koca, sosyal medya hesabından yayımladığı videolu mesajda, manevi atmosferiyle insanları saran ramazan ayının sonuna geldiklerini belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yayınladığı video mesaj ile vatandaşların bayramını kutladı. Son 1 ayda büyük bölümün evlerde geçirildiğini hatırlatan Bakan Koca, kademeli olarak kısıtlamaların kalkacağını duyurdu.

SALGIN DÖNEMİNDE ÜÇÜNCÜ BAYRAM

Salgın döneminde üçüncü bayram olduğunu hatırlatan Koca, “Sevdiklerimizle daha candan ama mesafeli, el öpmeden idrak edeceğimiz üçüncü bayram. İnsana kalbiyle bakabilmeyi bilen sağlık çalışanlarımız hep görev başındaydı. Bayramda da nöbette olan sağlık çalışanlarımız, güvenlik görevlilerimiz olacak. Ailelerinden ayrı kalacaklar yine. Öncelikle onların bayramlarını tebrik etmek istiyorum. Doyasıya kucaklaşacağımız bayramların hasretiyle hepinizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...