Tgrt Haber
23 Haziran 2022 23:28 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 23:58

Son dakika! Bakan Koca yangında son durumu açıkladı: 29 kişi etkilendi

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Marmaris'teki orman yangınına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Bakan Koca yangında son durumu açıkladı: 29 kişi etkilendi
orman yangını,Fahrettin Koca

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangına müdahaleler devam ediyor. Yangına havadan ve karadan müdahaleler sürerken duman ve küller rüzgarın etkisiyle ilçe merkezine kadar geldi. Körfez ve karada duman etkili olurken cadde ve sokaklarda küller birikti.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), orman yangınını söndürme çalışmalarına, emniyete bağlı toplam 312 personel, 21 TOMA ve 103 araçla destek veriyor.

2 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yangına ilişkin açıklama yaptı. Bölgedeki son durumu aktaran Bakan Koca, 'Muğla’nın Marmaris ilçesi Hisarönü Bördübet mevkiinde meydana gelen orman yangınında, son durum itibariyle yangından 29 kişi etkilendi. 12 kişi olay yerindeki ambulanslarla hastaneye nakledildi, 17 kişi ise nakle ihtiyaç duymadı. Hastanede tedavisi devam eden 2 kişi var' dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...