Tgrt Haber
28 Nisan 2021 22:50

Son dakika: Bakan Soylu: Murat Karayılan mağarasından dışarı çıkamıyor

Son dakika...İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin terörle mücadele operasyonlarına ilişkin yaptığı açıklamasında "Murat Karayılan mağarasından çıkamıyor şu an, çıkmasını bekliyoruz." dedi.

Son dakika: Bakan Soylu: Murat Karayılan mağarasından dışarı çıkamıyor
Bakan Soylu,Murat Karayılan

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadeleye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'DE TERÖRİST SAYISI ŞU ANDA 282"
Bakan Soylu, şuana kadar toplamda 7412 mağara imha edildiğini belirterek "Türkiye'de şuan da terörist sayısı 282. Biz sarı torbaya koyup, savcıya teslim etmeden terörist sayısını düşmeyiz. " dedi.

"KARAYILAN MAĞARASINDAN ÇIKAMIYOR ŞU AN, SPOR YAPIYOR"
Terör örgütü PKK elebaşı Murat Karayılan ile ilgili de açıklamada bulunan Soylu, "Karayılan mağarasında çıkamıyor şu anda. Mağarasında spor yapıyor. Çıkmasını bekliyoruz" dedi. İçişleri Bakanı Soylu, “Yaralı geçirilen Fırat Şişman 15-16 gündür elimizde.  Çok önemli bilgiler verdi. Kritik bilgiler verdi.” ifadelerini kullandı.

Son dakika: Bakan Soylu: Murat Karayılan mağarasından dışarı çıkamıyor

"KADES UYGULMASINI 2 MİLYONDAN FAZLA İNSAN İNDİRDİ"

İçişleri Bakanı Soylu: "Kades'i bugüne kadar 2 milyon 200 bin insan indirmiş durumda İstanbul Sözleşmesinden yürürlükteyken 39 kadın hayatını kaybetti. İstanbul Sözleşmesini feshedildikten  sonra 28 kadın hayatını kaybetti” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...