Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ağustos 2022 15:07 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 15:59

Son dakika! Balıklı Rum Hastanesi yangınına ilişkin soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: Balıklı Rum Hastanesi'ndeki yangın sonrası Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Balıklı Rum Hastanesi yangınına ilişkin soruşturma başlatıldı
Bakırköy,Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesindeki Balıklı Rum Hastanesi'nde bilinmeyen nedenle çıkan yangınla ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nin Yaşlı Bakımevi bölümünde dün öğle saatlerinde bilinmeyen bir neden dolayı yangın çıkmıştı. Yangında çatı alevlere teslim olurken, hastanenin içi dumanla doldu.

İhbarların ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Hastane içerisindeki oksijen tüpleri, hastane çalışanları ve vatandaşlar tarafından çıkarıldı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yaşlı ve hastalar tekerlekli sandalye ve sedyelerle dışarı çıkarıldı. Tahliye edilenler çevredeki hastanelere götürüldü.

2 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINMIŞTI

Yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Yangında, 17 itfaiye aracı, 12 su tankeri, 4 iş makinası, 9 ambulans, 3 AFAD aracı, 50 arama kurtarma personeli, 215 itfaiye personeli, 105 zabıta personeli, 102 emniyet personeli de görev yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...