Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2018 12:18

Son dakika: "Cemal Kaşıkçı'nın son sözleri ortaya çıktı!"

2 Ekim tarihinde girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda vahşice katledilen Cemal Kaşıkçı'nın son sözlerinin ortaya çıktığı öne sürüldü.

Son dakika: "Cemal Kaşıkçı'nın son sözleri ortaya çıktı!"
cemal kaşıkçı

Daily Sabah'ta çalışan Nazif Karaman, Katar'ın El Cezire (Al Jazeera) televizyonuna Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm ses kayıtlarını dinlediğini iddia eden Karaman, yaşananların tüm ayrıntılarıyla kayıtlarda yer aldığını belirterek, tüm bu sürecin 7 dakika sürdüğünü ifade etti.

Ses kaydında Kaşıkçı'nın Suudi infaz ekibiyle boğuşmasının net şekilde duyulduğunu ve son olarak "Boğuluyorum. Poşeti kafamdan çıkarın, klostrofobiğim ben" diye çığlık attığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cumartesi günü yaptığı açıklamada bahsi geçen ses kayıtlarının Suudi Arabistan, Amerika, Fransa, Almanya ve İngiltere ile paylaşıldığını duyurmuştu. Erdoğan ayrıca Suudi Arabistan'ın cinayeti işleyen kişinin, olaydan bir gün önce İstanbul'a gelen 15 kişilik ekipten olduğunu bildiğini açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...