Tgrt Haber
14 May 2021 14:07

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazartesi kontrollü normalleşme başlıyor

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazartesi kontrollü normalleşme başlıyor" ifadelerini kullandı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazartesi kontrollü normalleşme başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan,normalleşme,kontrollü normalleşme,açıklama,kabine

29 Nisan’da başlayan ve 17 Mayıs’a kadar kesintisiz sürecek tam kapanmanın bitmesine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kontrollü normalleşme sürecine ilişkin açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında kontrollü normalleşme ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takviminin başlayacağını açıkladı.

HAZİRAN’DA TEDBİRLER DAHA ÇOK GEVŞEYECEK

Mayıs ayının sonuna kadar ihtiyatlı hareket etmeyi düşündükleri belirten Erdoğan, Haziran ayında ise günlük hayatı daha da rahatlatacak şekilde tedbirleri gevşetmeyi düşündüklerini söyledi. Alınan tedbirlerin vatandaşın işine, ekmeğine zarar vermeyecek şekilde uygulamaya özen gösterildiğini belirten Erdoğan, sağlık hizmetlerindeki başarıları ve ekonomik destekleri hatırlattı. Erdoğan, Türkiye’nin yatırım ve istihdam arayışlarındaki yükseliş ile geleceğinin aydınlık olduğunu söyledi.

TAM KAPANMA NE ZAMAN BAŞLAMIŞTI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma dönemine geçildiğini duyurmuştu

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...